Kryetari Nura ka pritur në takim mikun Benito Mares njeriun që mundësoi financiarisht jetësimin e Kompleksit të Dëshmorëve në Morinë

Kryetari i komunës së Skenderajt Fadil Nura, e ka pritur në takim mikun Benito Mares, njeriun që mundësoi financiarisht jetësimin e Kompleksit të Dëshmorëve në Morinë. Kryetari Nura e ka falënderuar Benito Mares për këtë kontribut të jashtëzakonshëm dhe organizimin e gala koncertit për nder të 25 vjetorit të çlirimit të Kosovës!

Mund të jetë një imazh i 4 persona dhe teksti

Kontrolloni gjithashtu

Me Smirën Komuna e Vitisë filloi procesin e buxhetimit me pjesëmarrje

Komuna e Vitisë, ka mbajtur takimin e parë me banorët e fshatit Smirë lidhur me …