Kryetari Latifi, së bashku me Pandeli Majkon vizituan kullën e heronjve “Toni dhe Mici” dhe Muzeun e Masakrës në Krushë të Madhe

Kryetari i komunës së Rahovecit Smajl Latifi, së bashku me z. Pandeli Majko, ish-kryeministrin e Republikës së Shqipërisë dhe me bashkëpunëtorë, vizituan kullën e heronjve “Toni dhe Mici”, Muzeun e Masakrës në Krushë të Madhe dhe Kompleksin Memorial në Gradish, vende të rëndësishme të kujtesës historike, aty ku bëhet edhe ruajtja e dokumenteve dhe e artefakteve të trashëgimisë dhe të vlerave të luftës së UÇK-së. Këto vende përkujtimore janë shenjat e identitetit tonë kombëtar, prandaj, i vizituam në 25-vjetorin e çlirimit të Rahovecit, tha kryetari Latifi.

Mund të jetë një imazh i 1 person dhe teksti

Kontrolloni gjithashtu

Me Smirën Komuna e Vitisë filloi procesin e buxhetimit me pjesëmarrje

Komuna e Vitisë, ka mbajtur takimin e parë me banorët e fshatit Smirë lidhur me …