Kryetari Ramosaj, ka pritur në takim kryetarët e nëndegëve të AAK-së dega në Deçan

Kryetari i komunës së Deçanit Bashkim Ramosaj, ka pritur në takim kryetarët e nëndegëve të AAK-së dega në Deçan. Gjatë këtij takimi kryetari Ramosaj me të pranishmit ka diskutuar dhe bashkërenduar aktivitetet dhe zhvillimet që pritet të zhvillohen në të mirë të qytetarëve dhe zhvillimeve të Komunës së Deçanit.

Kontrolloni gjithashtu

Në Viti u shënua Dita Botërore e Mjekut Familjar

Komuna e Vitisë, konkretisht Drejtoria për Shëndetësi dhe Mirëqenie Sociale në bashkëpunim me QKMF-në e …