leoni

Kryetari Ramosaj me rastin e 8 Marsit – Ditës së Gruas, uroj të gjitha nënat, motrat, gra e vajza

Kryetari i komunës së Deçanit, z. Bashkim Ramosaj, me rastin e 8 Marsit – Ditës së Gruas, uroj të gjitha nënat, motrat, gra e vajza, në mënyrë të veçantë nënat e dëshmorëve, duke shtuar se,“Çdo ditë e juaja qoftë e mbushur me respekt, vlerësim dhe dashuri, sepse përkushtimi që ju falni në jetë dhe në punë, bënë që roli juaj në shoqëri të jetë i pazëvendësueshëm”.

Kontrolloni gjithashtu

Miratohet me shumicë votash buxheti i Komunës së Malishevës për vitin 2024

Kuvendi i Komunës së Malishevës, e ka mbajtur mbledhjen e tetë të rregullt, ku në …