Kryetari Shehu fillon zbatimin e premtimeve, fillon ndërtimin dhe asfaltimin e dy rrugëve Junik – Jasiq- Gjocaj dhe Junik – Gjeravicë

Kryetari i Komunës së Junikut z. Ruzhdi Shehu, se bashku me bashkëpunëtor kanë përcjell nga afër fillimin e punimeve në ndërtimin dhe asfaltimin e rrugëve Junik – Jasiq- Gjocaj dhe Junik – Gjeravicë. Kryetari Shehu gjatë inspektimeve të punimeve theksoj se Rruga Junik – Gjeravicë është një premtim të cilin sot kam filluar ta përmbush dhe se ky është fillimi i realizimit të një projekti madhor siç është rruga Junik – Gjeravicë . Kjo rrugë do të ndihmoj të gjithë Junikasit e cila do të mundësoj zhvillimin e ekonomisë dhe turizmit. Ndërsa Rruga Junik – Jasiq – Gjocaj ka rëndësi të veçantë jetike për dy fshatrat Gjocaj dhe Jasiq sepse po ju mundësohet infrastrukture e mirë për jetesë e banorëve të këtyre dy fshatrave piktoresk.

Mund të jetë një imazh i 2 persona, njerëz në këmbë, pemë dhe rrugë

Kontrolloni gjithashtu

Janë shpërndarë edhe sot pajisje bujqësore për fermerët e komunës së Skenderajt

Janë shpërndarë edhe sot pajisje bujqësore për fermerët e komunës së Skenderajt, në kuadër të …