Në Kazermën “Adem Jashari”

Në Kazermën “Adem Jashari” në Prishtinë, u mbajt ceremonia e diplomimit të kadetëve të Gjeneratës 2022

Në Kazermën “Adem Jashari” në Prishtinë, sot duke filluar nga ora 10:00, u mbajt ceremonia e diplomimit të kadetëve të Gjeneratës 2022 të Akademisë së Mbrojtjes- Qendrës për Studime Universitare të FSK-së “Wesley Clark”. Pjesëmarrës në këtë ceremoni ishin disa  autoritete të  larta shtetërore si dhe zyrtarë të tjetër të lartë vendorë e ndërkombëtarë.

Kontrolloni gjithashtu

Byroja Kosovare e Sigurimeve në 20 muajt e fundit trajton 11.435 lëndë

Në 20-të muajt e fundit, Byroja Kosovare e Sigurimit (BKS) ka mbyllur hiç më pakë …