KEK
Fillimi / Institucionet / Kryetari Suma uron mësuesit për ditën e tyre,” 7 Marsin”

Kryetari Suma uron mësuesit për ditën e tyre,” 7 Marsin”

Me rastin e 7 Marsit, Ditës së Mësuesit, kryetari i Komunës së Hanit të Elezit Rufki Suma, uron të gjithë mësimdhënësit për këtë ditë, duke e vlerësuar punën e tyre në arsimimin e brezave të rinj si të shenjët. “Dëshiroj t’i uroj të gjithë mësimdhënësit e Komunës së Hanit të Elezit me rastin e shënimit të 7 Marsit. Mësimdhënësit e bëjnë një punë të shenjët, ata çdo ditë arsimojnë brezat e rinj, që janë ardhmëria e vendit. Arsimi i shoqërisë varet nga mësimdhënësit dhe si rrjedhojë uroj që arsimi çdo vit e më shumë në komunën e Hanit të Elezit të jetë në standardet më të larta. Kjo ditë le të jetë ditë falënderimi për punën e tyre të palodhshme, ka thënë kryetari Suma me këtë rast.

Kontrolloni gjithashtu

Komiteti për Politikë dhe Financa në Rahovec mbajti mbledhje e katërt të rregullt

Në sallën e mbledhjeve të Kuvendit Komunal të Rahovecit, nën udhëheqjen e kryesuesit Afrim Dina, ...