mbpzhr 2018
MIT
Airport Adem Jashari
kek
Fillimi / Lajmet / Kryetari Thaçi: Kemi ndërtuar traditë të zgjedhjeve të mira dhe të pranuara nga të gjithë, sot le të fitojë Kosova
Kryetari Thaçi: Kemi ndërtuar traditë të zgjedhjeve të mira dhe të pranuara nga të gjithë, sot le të fitojë Kosova

Kryetari Thaçi: Kemi ndërtuar traditë të zgjedhjeve të mira dhe të pranuara nga të gjithë, sot le të fitojë Kosova

Kryetari i vendit, Hashim Thaçi ka shkruar se sot Kosova zgjedh legjislaturën e re, që do të nxjerrë edhe qeverinë e re të Kosovës, e cila sipas tij, duhet të përmirësojë jetën e qytetarëve tanë dhe të përballet me sfidat që i kemi përpara. Kryetari u ka bërë thirrje qytetarëve për pjesëmarrje sa më të madhe në zgjedhje. “Prandaj, ftoj për një pjesëmarrje sa më të madhe, për një proces elektoral të drejtë, të lirë dhe fer. Kemi ndërtuar traditë të zgjedhjeve të mira dhe të pranuara nga të gjithë. Sot le të fitojë Kosova”, ka shkruar Thaçi.

Kontrolloni gjithashtu

Kryeshefi ekzekutiv i sekretariatit të KQZ-së, Enis Halimi ka vizituar vendin ku janë helmuar zyrtarët e KQZ-së

Kryeshefi ekzekutiv i sekretariatit të KQZ-së, Enis Halimi ka vizituar vendin ku janë helmuar zyrtarët e KQZ-së

Kryeshefi ekzekutiv i sekretariatit të KQZ-së, Enis Halimi ka vizituar vendin ku janë helmuar zyrtarët ...