kek
mbpzhr 2018
Airport Adem Jashari
MIT
Fillimi / Lajmet / Kryetari Thaçi thotë se Kosova dëshmoi edhe një herë pjekuri të lartë politike dhe demokratike
Kryetari Thaçi thotë se Kosova dëshmoi edhe një herë pjekuri të lartë politike dhe demokratike

Kryetari Thaçi thotë se Kosova dëshmoi edhe një herë pjekuri të lartë politike dhe demokratike

Kryetari i Kosovës Hashim Thaçi ka uruar qytetarët e Kosovës për zgjedhjet që ai i ka quajtur shembullore. Sipas tij Kosova dëshmoi edhe njëherë pjekuri të lartë politike dhe demokratike. “I uroj qytetarët e Republikës së Kosovës dhe partitë politike për zgjedhjet shembullore, për votimin e dinjitetshëm, të lirë dhe demokratik. Kosova dëshmoi edhe një herë pjekuri të lartë politike dhe demokratike. Tash të njëjtën pjekuri politike duhet ta tregojmë edhe në formimin e qeverisë së re, sa më parë dhe në përballje me sfidat e menjëhershme që e presin Kosovën”, ka shkruar ai.

Kontrolloni gjithashtu

Kryeshefi ekzekutiv i sekretariatit të KQZ-së, Enis Halimi ka vizituar vendin ku janë helmuar zyrtarët e KQZ-së

Kryeshefi ekzekutiv i sekretariatit të KQZ-së, Enis Halimi ka vizituar vendin ku janë helmuar zyrtarët e KQZ-së

Kryeshefi ekzekutiv i sekretariatit të KQZ-së, Enis Halimi ka vizituar vendin ku janë helmuar zyrtarët ...