Limak Kosovo
Fillimi / Lajmet / Kuvendi i Kosovës kërkon IKSHP që t’i testojë për Covid-19 gjithë stafin e këtij insitucioni
Kuvendi i Kosovës kërkon IKSHP që t'i testojë për Covid-19 gjithë stafin e këtij insitucioni

Kuvendi i Kosovës kërkon IKSHP që t’i testojë për Covid-19 gjithë stafin e këtij insitucioni

Kuvendi i Kosovës i bëri kërkesë Institutit Kombëtar të Shëndetësisë Publike të Kosovës që të shohë mundësinë e testimit për Covid-19 të zyrtarëve dhe deputetëve të këtij institucioni ka thënë sekretari i përgjithshëm në Kuvendin e Kosovës, Ismet Krasniqi. Vetë ai ka rezultuar pozitiv me Covid-19, sëmundjen që e shkakton koronavirusi.“Me pranimin e rezultatit të testit, e kam njoftuar stafin dhe jam izoluar”, tha ai. Krasniqi tha se IKPSHK-ja nuk ka kthyer ende përgjigje sa i përket testimit të stafit të Kuvendit.Edhe shefi i grupit parlamentar të Lidhjes Demokratike të Kosovës, Arben Gashi, ka njoftuar të dielën se ka rezultuar pozitiv me Covid-19, bashkë me anëtarët e tjerë të familjes.

Kontrolloni gjithashtu

Shoqata “Miqtë e Amerikës”, shënon Ditën e Pavarësisë së Shteteve të Bashkuara të Amerikës

Shoqata “Miqtë e Amerikës”, shënon Ditën e Pavarësisë së Shteteve të Bashkuara të Amerikës

Me organizime simbolike, shoqata “Miqtë e Amerikës”, kanë shënuar Ditën e Pavarësisë së Shteteve të ...