Limak Kosovo
Fillimi / Lajmet / Kuvendi mblidhet sot në seancë të jashtëzakonshme për të diskutuar lidhur me gjendjen në Telekomin e Kosovës
FAZ: Prapa skenave të zhvillimeve të fundit politike në Kosovë është një konflikt ndërmjet SHBA-ve dhe BE-së

Kuvendi mblidhet sot në seancë të jashtëzakonshme për të diskutuar lidhur me gjendjen në Telekomin e Kosovës

Kuvendi i Republikës së Kosovës do të mblidhet sot në seancë të jashtëzakonshme për të diskutuar lidhur me gjendjen në Telekomin e Kosovës dhe masat që i ka ndërmarrë Qeveria e Kosovës në zbatimin e Rezolutës lidhur me gjendjen financiare në Telekom dhe Postën e Kosovës. Kjo mbahet sipas kërkesës së 40 deputetëve të Lëvizjes Vetëvendosje dhe Lidhjes Demokratike të Kosovës. Telekomi është kompani me rëndësi ekonomike, strategjike dhe të sigurisë kombëtare. dy partitë me të mëdha opozitare konsiderojnë se sot si pasojë e kontratës me Z-Mobile, Telekomi i Kosovës i rrezikohet ekzistenca.

Kontrolloni gjithashtu

Më 22 vjet më parë, forcat serbe hynë në Lybeniq të Pejës dhe vranë e masakruan nëntë banorë të këtij fshati

Më 22 vjet më parë, forcat serbe hynë në Lybeniq të Pejës dhe vranë e masakruan nëntë banorë të këtij fshati

Më 25 maj 1998, 22 vjet më parë, forcat serbe hynë në Lybeniq të Pejës ...