Pal Lekaj

Lekaj: Tani i rëndësishëm është vetëm shëndeti i njerëzve, ndërsa pushteti do ta marr shpejt përgjigjen e merituar

Deputeti i AAK-së, Pal Lekaj, ka thënë se me vendimin për t’i privuar qytetarët e Kosovës nga qarkullimi i lirë, kryeministri Kurti është duke vendosur pushtet policor. Ai ka thënë se në këto ditë pandemike, i rëndësishëm është vetëm shëndeti i qytetarëve të Kosovës dhe jo lojërat politike. Lekaj ka kërkuar që të respektohen rregullat për të tejkaluar këtë krizë, duke paralajmëruar që ky pushtet do ta marr përgjigjen e merituar shumë shpejt.

Kontrolloni gjithashtu

Tajar Kağan Ataj: 100-vjetori i marrëdhënieve diplomatike Turqi-Shqipëri, shënon një periudhë e veçantë në mes të dyja vendeve

Tajar Kağan Ataj: 100-vjetori i marrëdhënieve diplomatike Turqi-Shqipëri, shënon një periudhë e veçantë në mes të dyja vendeve

Duke folur për Agjencinë Anadolu, ambasadori i Turqisp, në Tiranë, Tajar Kağan Ataj   vlerësoi marrëdhëniet, …