MIT
kek
Airport Adem Jashari
Fillimi / Institucionet / LËSHOHET NË FUNKSION RRUGA NDIHMËSE NË HYRJE TË PRISHTINËS NGA ANA E VETERNIKUT

LËSHOHET NË FUNKSION RRUGA NDIHMËSE NË HYRJE TË PRISHTINËS NGA ANA E VETERNIKUT

Ministria e Infrastrukturës dhe Transportit, njofton të gjithë pjesëmarrësit në trafikun rrugor se nga nesër (24.07.2019) prej orës 12:00, lëshohet në funksion rruga ndihmëse (Rreth rrotullimi ndihmës për qarkullim normal të trafikut), që do të përdoret deri në përfundimin e punimeve në zgjerimin e rrugës nacionale N2, segmenti hyrja në qytetin e Prishtinës nga ana e Veternikut, bashkë me urën që i lidhë rrugët nacionale N2 dhe N25.2, me kyçjen e autostradës R7 “Ibrahim Rugova”. MIT kërkon mirëkuptimin e pjesëmarrësve që shfrytëzojnë për qarkullim këtë segment rrugor.

Kontrolloni gjithashtu

NJOFTIM PUBLIK LIDHUR ME PROJEKT-STATUTIN E ANSAMBLIT ARTISTIK TË KËNGËVE DHE VALLEVE NË KOMUNËN E DEÇANIT

Projekt-Statuti i Ansamblit Artistik të Këngëve dhe Valleve në Komunën e Deçanit do të jet ...