KEK
Fillimi / Lajmet / Likaj takon drejtorët e DKA-ve, SBAShK-un dhe Këshillin e Prindërve, për të biseduar për fillimin e vitit të ri shkollor
Likaj takon drejtorët e DKA-ve, SBAShK-un dhe Këshillin e Prindërve, për të biseduar për fillimin e vitit shkollor

Likaj takon drejtorët e DKA-ve, SBAShK-un dhe Këshillin e Prindërve, për të biseduar për fillimin e vitit të ri shkollor

Ministri i Arsimit dhe Shkencës Ramë Likaj është duke zhvilluar takim me drejtorët komunalë të arsimit rreth fillimit të vitit të ri shkollor. Me këtë rast u bë e ditur se viti i ri shkollor do të fillojë më 14 shtator, ndërsa Ministria e Arsimit ka ndarë buxhet shtesë për fillimin e mësimit prej 12.4 milionë euro. Ministri Likaj, tha se janë duke u bërë përgatitjet intensive që të organizohet mësimi në bazë të udhëzuesit që e kanë përpiluar. Në këtë takim është prezantuar edhe protokolli i reagimit ndaj pandemisë COVID-19 në shkolla, që do të përcaktojë mënyrën e reagimit të menaxhmentit të personelit të shkollave dhe drejtorive komunale të arsimit në rast të paraqitjes së rasteve të infektimit individual ose grupor të nxënësve ose personelit të shkollave.

Kontrolloni gjithashtu

Kadri Veseli: Në zgjedhjet e ardhshme lista e kandidatëve të PDK-së do të përshijë më shumë të rinj

Kadri Veseli: Në zgjedhjet e ardhshme lista e kandidatëve të PDK-së do të përshijë më shumë të rinj

Kryetari i PDK-së, Kadri Veseli gjatë takimit me të rinjtë në Kaçanik, ka thënë se ...