Limak Kosovo
Fillimi / Lajmet / Limaj: Sot kujtojmë me dhimbje dhjetëra martirë të cilët u vranë mizorisht 21 vite me parë në fshatin Burim të Malishevës
Limaj: Sot kujtojmë me dhimbje dhjetëra martirë të cilët u vranë mizorisht 21 vite me parë në fshatin Burim të Malishevës

Limaj: Sot kujtojmë me dhimbje dhjetëra martirë të cilët u vranë mizorisht 21 vite me parë në fshatin Burim të Malishevës

Kryetari i Nismës Socialdemokrate, Fatmir Limaj, ka kujtuar sot dhjetëra martirë të cilët u vranë dhe u masakruan mizorisht në fshatin Burim të Malishevës, nga forcat ushtarake dhe policore serbe. Ai u ka bërë thirrje institucioneve të drejtësisë që ta hetojnë secilën masakër që ka ndodhur në Kosovës. “Sot kujtojmë me dhimbje dhjetëra martirë të cilët u vranë mizorisht 21 vite me parë në fshatin Burim të Malishevës, nga ana e forcave ushtarake e policore serbe. Sot e 21 vite, janë qindra masakra anekënd Kosovës të cilat as nuk janë hetuar, e aq më pak të akuzohen dorasit. I bëjmë thirrje institucioneve të drejtësisë vendore dhe ndërkombëtare të hetojnë secilën masakër që ka ndodhur në Republikën e Kosovës. Vetëm atëherë, liria ka kuptim”, ka shkruar ai.

Kontrolloni gjithashtu

‘Die Press’: Serbia humb 60 mijë euro në ditë nga bllokada e Kosovës

Qeveria vendosi që asnjë maune nga Serbia të mos hyjë në vendin tonë, pa dokumentet ku shkruan Republika e Kosovës

Pesëmbëdhjetë kamionë me mallra nga Serbia nuk janë lejuar të hyjnë në territorin e Kosovës, ...