Maki Beqiri Asllani: Barbarët vrastarë jetojnë pranë familjeve të tyre krejtësisht të lirë, luftëtarët qëndrojnë brenda 4 mureve, mbyllë

Maki Beqiri Asllani: Anë e përtej u godit liria e fituar me tonelata gjaku, që nga embrioni deri te shqiptari mbi shekullor

Jo rastësisht ka vite e vite që nuk mund ta shkruaj për të rënit fjalën- “LAVDI “.

Që moti jemi dëshmitarë që veç të vrarit ( dhe ATA me seleksionime) ishin më të mirët e UCK-së…

Ta dimë të gjithë, një e për një, që ka për t ‘na zënë mallkimi i lirisë, liri kjo që vështirë t’i ngjan asaj ( lirisë). Prej që nisën arrestimet e luftëtarëve të lirisë, nuk e kuptoj askurrë s’do mund ta kuptoj ndjenjën e qetësisë gjithë popullore!!!

Sot Serbia feston, kriminelët serbë cakërrojnë gotat gdhendur nga kafkat e fëmijëve tonë, popullatës tonë, dëshmorëve tonë.

Dikush sërish do të thotë: “Vet e kanë nënshkruar”, natyrisht kur je i pastër si loti i nënës mbi trupin e vrarë të fëmijës së saj, s’ke arsye mos ta nënshkruash, arsye të ikjes nuk kishin.

Sërish na tradhtoi Evropa, sërish ua kthyem shpinën luftëtarëve, sërish e sërish…

Kosovë!!!

Zgjohu moj e dashur numëro plagët e panumërta.

Varret pa eshtra në pritje të janë rrafshuar nga lot nënash.

Eshtrat pa varre tretur e mbetur pa adresë.

Gjenocidi serb mbi ne, pa ndëshkim mbetur.

Anë përtej u godit liria fituar me tonelata gjaku që nga embrioni deri te shqiptari mbi shekullor.

Sinqerisht po më vije të them: Ngushëllime për vetën tënde Kosovë por sërish po ndaloj për hirë të luftëtarëve të lirisë,

gjakut,

lotëve…

pritjeve…

Kontrolloni gjithashtu

Shefqet Dibrani: MONOGRAFI ARTISTIKE NË 20-VJETORIN E ANSAMBLIT "DRITA"

Shefqet Dibrani: MONOGRAFI ARTISTIKE NË 20-VJETORIN E ANSAMBLIT “DRITA”

(Haradin Gashi, “Dy dekada, Ansambli i këngëve dhe valleve “DRITA”, monografi, botues vetë Ansambli DRITA, …