Mbahet Takimi  i Këshillit të Drejtorëve në Junik

Kryetari i Komunës së Junikut, Ruzhdi Shehu, udhëhoqi takimin e Këshillit të Drejtorëve, ku ndër të tjera u diskutuan.

– Procesverbali i mbledhjes së kaluar dhe

-Diskutim për Qarkoren Buxhetore 2023/01.

Gjithashtu pati edhe prezantime tjera për punët dhe obligimet e përditshme nga Drejtorët e pranishëm.

Kontrolloni gjithashtu

KPF në Junik mbajti takimin e radhës

Komiteti për Politikë e Financa (KPF) i Kuvendit Komunal të Junikut i kryesuar nga Shpejtim …