Fillimi / Njoftime / Më 17 shkurt 2020 në Muzeun e Kosovës hapet ekspozita “Kosova në arkivin e shtetit shqiptar”
Më 17 shkurt 2020 në Muzeun e Kosovës hapet ekspozita “Kosova në arkivin e shtetit shqiptar”

Më 17 shkurt 2020 në Muzeun e Kosovës hapet ekspozita “Kosova në arkivin e shtetit shqiptar”

Agjencia Shtetërore e Arkivave të Kosovës, Drejtoria e Përgjithshme e Arkivave të Shqipërisë dhe Muzeu Kombëtar i Kosovës organizojnë ekspozitën “Kosova në arkivin e shtetit shqiptar”. Hapja e ekspozitës do të bëhet më 17 shkurt në orën 11:00 në Amfiteatrin e Muzeut të Kosovës. Ekspozita do të jetë e hapur deri më 21 shkurt 2020.

Kontrolloni gjithashtu

Ndahet nga jeta invalidi i luftës së UÇK-së, Kujtim Peçaku nga Kruma e Shqipërisë

Ndahet nga jeta invalidi i luftës së UÇK-së, Kujtim Peçaku nga Kruma e Shqipërisë

Pas një ataku kardiak mbrëmë ka ndërruar jetë invalidi i luftës së Ushtrisë Çlirimtare të ...