Më 18 janar 2020, në dy termine, prej orës 12:00 dhe orës 13:00 shfaqet premiera për fëmijë “Fjalët magjike” nga Alba Loxha

Ju ftojmë ta ndiqni premierën e shfaqjes për fëmijë “Fjalët magjike” nga Alba Loxha e në regji të Shkurtë Aliut, të shtunën, më 18 janar, 2020, në dy termine, prej orës 12:00 dhe orës 13:00. Kjo shfaqje është një koproduksion në mes të Shkurtë Aliut dhe TQP Dodona dhe trajton nevojën e përdorimit të fjalëve magjike: “më fal”, “të lutem”, “faleminderit” etj., nga fëmijët prej moshave 3+, gjë që është e rëndësishme për fëmijët që të jenë më socialë dhe për t’u përshtatur më mirë në mjedisin që i rrethon.

Hana dhe Dielli janë shokë shumë të mirë. Ata edhe në kopsht janë në të njejtën klasë. Por, ndonjëherë përpos lojës, ata fjalosen shumë dhe kështu e prishin miqësinë. Në mënyrë që ata mos ta harrojnë sjelljen e mirë dhe për të treguar se sa shumë na duhen fjalët magjike, Gishto, shoku i tyre, ndonjëherë ju bën lojëra që t’i vie në provë.

Fjalët magjike duhet t’i mësojnë të githë fëmijët, sepse kur të rriten do të veçohen me këto sjellje, do të krijojnë shumë miqësi, do të shpërndajnë dashuri dhe do ti dhurojnë botës lumturi.

“Fjalët magjike” është shkruar nga: Alba Loxha; regjia: Shkurtë Aliu; skenografia, kostumet dhe përzgjedhja e muzikës: Shkurtë Aliu; dizajner i dritave: Skender Latifi; teknikë të skenës: Albert Gashi, Bedri Maloku, Fadil Bekteshi; producentë: Shkurtë Aliu, Visar Krusha; luajnë: Xhejlane Tërbunja, Ermal Sadiku Roza Berisha Fejzullahu.

Kontrolloni gjithashtu

Sala Jashari aderon në PDK, pjesë e listës së kandidatëve për deputetë

Sala Jashari aderon në PDK, pjesë e listës së kandidatëve për deputetë. 25 vjeçarja nga …