Me intensitet të shtuar po punohet në QKMF në Deçan për rinovimin dhe ndërtimin e Aneksit të Urgjencës

Aneksi i Urgjencës në QKMF-në ,,Adem Ukëhaxhaj,, në Deçan do të përfundoi në pranverën e vitit 2019. Këtë e bëri të ditur Drejtori për Shëndetësi Punë dhe Mirëqenie Sociale në komunën e Deçanit Ibrahim Selmonaj, i cili inspektoi punimet nga afër bashkë më Drejtoreshën e Zhvillimit Ekonomik Fitore Shala dhe Shefen e kabinetit Dafina Cacaj. Tashmë jemi në sezonin dimëror tha ai e derisa koha të jetë në favorin tonë ne do të vazhdojmë me punimet dinamike për ti përfunduar punët e vrazhda të nisura për ndërtimin e Aneksit të Urgjencës dhe Renovimin e QKMF-së në Komunën e Deçanit, më vet faktin se një aneks i kompletuar i urgjencës për tu përballur më fluksin e pacientëve i ka munguar QKMF-së në Deçan.

Kontrolloni gjithashtu

Komuna e Malishevës ekzekuton bursat për mbi 300 studentë meritorë për vitin 2022

Pas përfundimit të të gjitha procedurave të nevojshme rreth procesimit të mjeteve për mbi 300 …