Jusuf Gërvalla, Kadri Zeka dhe Bardhosh Gërvalla

Mehmet Musa: Bijtë e tu Kosovë, ende janë gjallë!

Jemi më të fortë se kurrë

Udbën titiste ta çarmatosim

Sado që është e fortë

Urrejtja ndaj tyre është mbarë në botë

Fitorja liria  është e jona

 

Kosovë  kreshnike përballë çdo furtune

Atë botë dhe sot qendrove si shkamb

Derdhe gjak ,dhe gjë s‘kurseve

Republikë shqiptare që ta fitojmë

I madh e i vogël besnik do qëndrojmë

 

Bijtë e tu kurë ranë dëshmorë

Ate ditë janari në Gjermani

Rinia e Kosovës për ta këndoj

DHe kënga e tyre në qiell jehoj

O Jusuf,Kadri e Bardhosh

SHqiptatët lidhën besë që,amanetin tuaj në vend do ta qojë.

 

Isniq, Qershor 1982

 

Përkujtim me rastin e 40 vjetorit te renes per Atdhe ne krye te detyres.

Kontrolloni gjithashtu

Zeni Bilimani: Tri poezi

ZENI BILIMANI: U RRITËM DHE U POQËM SHPEJT?!

Ne brezi ynë, i epokës të socializmit, Nuk u plakëm, -jo, jo, s’plakemi kurrë!… Ah! …