Fillimi / Lajmet / Ministri Hoti: Janë punësuar 22 mijë punëtor të rinj në sektorin formal në Kosovë gjatë vitit 2016
Avdullah Hoti thotë se formimi i Ushtrisë së Kosovës, do të determinoj paqe dhe siguri në rajon

Ministri Hoti: Janë punësuar 22 mijë punëtor të rinj në sektorin formal në Kosovë gjatë vitit 2016

Për mes një postimi, ministri i Financave i Republikës së Kosovës ka thënë së krahasuar më vitin 2014 në vitin 2016 kemi trefishim të numrit të punësuarve në vend. “Të dhënat zyrtare tregojnë se në vitin 2016 kemi pasur 22,294 të punësuar të ri, që kanë paguar tatimin në pagë dhe kontributin pensional.  Ky numër është trefish më i lartë se në vitin 2014, kur kemi pasur vetëm 7,526 punëtorë të ri”, ka theksuar Hoti.

Kontrolloni gjithashtu

Deputeti i PDK-së Elmi Reçica ka takuar veprimtarin Sali Bislimi, drejtor i OJQ “Zëri Perëndimor i Kosovës”, në Zvicër

Deputeti i PDK-së Elmi Reçica ka takuar veprimtarin Sali Bislimi, drejtor i OJQ “Zëri Perëndimor i Kosovës”, në Zvicër

Deputeti i Kuvendit të Kosovës nga radhët e PDK-së, Elmi Reçica, njëherësh edhe udhëheqës i ...