Lekaj: Taksa 100 për qind të vazhdojë, derisa nuk kemi njohje nga Serbia, liberalizim dhe njohje të plotë nga BE-ja

AAK kundër idesë së transformimit të FSK-së në një pako me Demarkacion dhe Asociacionin

Kryetari i Grupit Parlamentar të AAK-së, Pal Lekaj ka thënë se paralajmërimet se transformimi i FSK-së në Ushtrinë e Kosovës mund të përfshihet në pako me Demarkacionin dhe Asociacionin janë të papranueshme, por edhe të jashtëligjshme. “Paralajmërimet se transformimi i FSK-së në Ushtrinë e Kosovës mund të futet në pako me Demarkacionin dhe Asociacionin janë të papranueshme, por edhe të jashtëligjshme. Qeveria e Kosovës nuk ka mandat që për çështjen e Ushtrisë të bëjë koncesione me Listën Serbe. Futja e tyre në një pako apo ujdia me Listën Serbe për t’i kaluar këto tri tema për AAK-në janë të papranueshme, ka theksuar Lekaj në një postim të tij.

Kontrolloni gjithashtu

Behxhet Pacolli

Behxhet Pacolli: Qeverisë Kurti i mungojnë kuadrot, eksperienca, dituria dhe kreativiteti

Kryetari i Aleancës Kosova e Re, Behxhet Pacolli, dëshiron ta shoh Kosovën me një Qeveri …