leoni

Ministria e Shëndetësisë i hedhë poshtë dezinformatat në lidhur me masat ndaj COVID-19 ndaj mërgimtarëve

Ministria e Shëndetësisë i hedhë poshtë dezinformatat lidhur me masat ndaj mërgimtarëve

Ministria e Shëndetësisë përmes një njoftimi për media i ka hedhur poshtë dezinformatat në lidhur me masat ndaj COVID-19, sidomos për mërgimtarët që po kthehen për pushime në Kosovë. Ministria e Shëndetësisë ka bërë të ditur se asnjë qytetar që kthehet nga vendet e tjera në Kosovë dhe që ka vendbanim në Kosovë nuk ka nevojë që me rastin e hyrjes në vendin tonë të këtë PCR test negativ. “Është shpifje e ulët, gjthashtu, të thuhet se qytetarët të cilët vijnë në Kosovë detyrohen të testohen këtu, aq më tepër në laboratore private”, thuhet ndër të tjera në reagim.

Kontrolloni gjithashtu

Faton Klinaku: Arrestimi i luftëtarit të lirisë, Dritan Goxhaj është bërë për t’i frikësuar njerëzit që e kundërshtojnë një gjykatë politike

Faton Klinaku, ka deklaruar se Ushtria Çlirimtare e Kosovës nuk mund të quhet ndërmarrje e përbashkët kriminale

Faton Klinaku, ushtrues detyre i kryetarit të OVL-UÇK-së, ka deklaruar se Ushtria Çlirimtare e Kosovës …