MIT KS
Fillimi / Lajmet / Ministrja e Arsimit e tregon se kur studentët mund të shkojnë t’i marrin gjësendet në Qendrën Studentore
Mbyllet karantina në Qendren e Studentëve në Prishtinë, largohen edhe të vendosurit e fundit aty

Ministrja e Arsimit e tregon se kur studentët mund të shkojnë t’i marrin gjësendet në Qendrën Studentore

Ministrja e Arsimit, Shkencës dhe Teknologjisë, Hykmete Bajrami ka publikuar orarin për tërheqjen e gjësendet nga ana e studentëve banues në konvikte. Përmes një postimi, Bajrami ka thënë se sipas rekomandimeve të IKSHPK-së të gjithë studentët obligohen që të jenë të pajisur me masa mbrojtëse (maska dhe dorëza). “Duke filluar nga data 18.05.2020 deri me datën 23.05.2020 studentëve u lejohet tërheqja e gjësendeve nga konvikteve 1, 2, 3, 4, 5 dhe 8 ndërsa konviktet 6 dhe 7 nuk janë të përfshira në këto data për arsye se për momentin janë me persona të karantinuar”, thuhet në postimin e saj. Bajrami ka njoftuar se hyrja në hapësirat ë QS-së bëhet në pikën 2 përball Fontanës dhe lejohen vetëm studentët banues të konvikteve, për këtë arsye studentët janë të obliguar të kenë me vete ID kartelën e QS dhe letërnjoftimin. Kurse studentët banues të cilët janë jashtë Kosovës , tërheqjen e gjërave personale mund t’a bëjnë pas kthimit të normalitetit.

Kontrolloni gjithashtu

KOMF publikon Raportin e Monitorimit “Komuna Ime, e Drejta Ime Sociale”

KOMF publikon Raportin e Monitorimit “Komuna Ime, e Drejta Ime Sociale”

Në kuadër të aktiviteteve për shënimin e 1 Qershorit, Ditës Ndërkombëtare të Fëmijëve, Koalicioni i ...