mbpzhr 2018
kek
MIT
valamobile
Airport Adem Jashari
Fillimi / Lajmet / Ministria e Brendshme planifikon që t’i pajisë me dokumente identifikimi edhe qytetarët nën moshën 16-vjeç
MPB planifikon që t'i pajisë me dokumente identifikimi edhe qytetarët nën moshën 16-vjeç

Ministria e Brendshme planifikon që t’i pajisë me dokumente identifikimi edhe qytetarët nën moshën 16-vjeç

Ministria e Punëve të Brendshme ka planifikuar pajisjen me letërnjoftime të shtetasve të Republikës së Kosovës edhe nën moshën 16-vjeçare. Kjo sipas MPB-së do të ndikonte në rritjen e sigurisë publike dhe avancimin e shërbimeve të përgjithshme për këtë kategori të qytetarëve. Sipas ligjeve që aktualisht janë në fuqi, me letërnjoftime të Kosovës mund të pajisen vetëm personat mbi moshën 16-vjeçare.

Kontrolloni gjithashtu

Personat e plagosur para luftës në demonstrata kundër regjimit serb kërkojnë që t’u njihet e drejta e tyre me anë të ligjit

Personat e plagosur para luftës në demonstrata kundër regjimit serb kërkojnë që t’u njihet e drejta e tyre me anë të ligjit

Komisioni për të Drejtat e Njeriut, Barazi Gjinore, për Persona të Pagjetur dhe Peticione ka ...