KEK
Fillimi / Lajmet / MTI e lanëson databazën për tregtinë në shërbime, e cila do ta lehtësojë procesin e të bërit biznes në Kosovë
MTI e lanëson databazën për tregtinë në shërbime, e cila do ta lehtësojë procesin e të bërit biznes në Kosovë

MTI e lanëson databazën për tregtinë në shërbime, e cila do ta lehtësojë procesin e të bërit biznes në Kosovë

Ministria e Tregtisë dhe Industrisë ka lansuar sot databazën për tregtinë në shërbime, e cila do ta lehtësojë të bërit biznes në Kosovë. Ministri Krasniqi ka thënë se kjo databazë është pika e vetme e kontaktit në bazë të direktivës së shërbimeve të Komisionit Evropian dhe ligjit të shërbimeve të përgjithshme. Krasniqi më tej ka shpalosur shifrat në lidhje me veprimtaritë e shërbimeve në Kosovë për vitin 2019. Ai ka bërë të ditur se Kosova ka marrë angazhime në kuadër të MSA-së dhe në kuadër të CEFTA-së që përmes protokollit gjashtë, në aspektin e sigurimit të transparencës, lehtësimin e procedurave për ofruesit e shërbimeve që synojnë të hyjnë në tregun tonë. Ndërsa Ricardo Serri nga Zyra e BE-së në Kosovë, ka thënë se është mirë që në këtë projekt të punohet bashkë, pasi është pjesë e partneritetit në mes tyre.

Kontrolloni gjithashtu

Naim Fetahu zotohet se qysh në mandatin e parë si kryetar i Besianës do t’u jap përgjigje shqetësimeve kryesore të qytetarëve të kësaj komune

Naim Fetahu zotohet se qysh në mandatin e parë si kryetar i Besianës do t’u jap përgjigje shqetësimeve kryesore të qytetarëve të kësaj komune

Kandidati i Partisë Demokratike të Kosovës për kryetar të Besianës, Naim Fetahu, ka hapur sot ...