KEK
Fillimi / Njoftime / Ka vdekur gazetari, poeti dhe kritiku letrar, Ramadan Musliu
Ka vdekur gazetari, poeti dhe kritiku letrar, Ramadan Musliu

Ka vdekur gazetari, poeti dhe kritiku letrar, Ramadan Musliu

Sot u nda nga jeta, gazetari, poeti dhe kritiku letrar, Ramadan Musliu. Në vitin 1981 pa punura në të përditshmen “Rilindja”, botim i Prishtinës, si dhe ishte anëtar i redaksisë së përdyjavshme për kulturë në revistën “Fjala”. Ai punoi si redaktor kulture, e pastaj edhe si drejtues i të përditshmes “Rilindja”, botimi i Tiranës. Ramadan Musliu gjithashtu drejtoi edhe revistën letrare, “Kalendari letrar”. Ka botuar shumë  vepra publicistike dhe letrare.

Kontrolloni gjithashtu

Nga nga jeta në moshën 75 vjeçare Qama Demaku nëna e heroit të komit Xhevat Demaku

Ndahet nga jeta në moshën 75 vjeçare Qama Demaku nëna e heroit të komit Xhevat Demaku

Është ndarë nga jeta në moshën 75 vjecare Qama Demaku nëna e vajzës së vetme ...