KEK
Fillimi / Institucionet / Këshilli i drejtorëve në Viti mbanë një minutë heshtje me rastin e vdekjes së Ramadan Musliut

Këshilli i drejtorëve në Viti mbanë një minutë heshtje me rastin e vdekjes së Ramadan Musliut

Para fillimit të mbledhjes së rregullt të Këshillit të Drejtorëve të komunës së Vitisë është mbajtur një minutë heshtje me rastin e vdekjes së Ramadan Musliut, ish deputetit, publicistit, gazetarit, kritikut e poetit dhe studiuesit letrar nga Begunca e Vitisë. Kryetari i komunës ës Vitisë, Sokol Haliti, me këtë rast theksoj se ndarja nda jeta e Ramdan Musliut është një humbje e madhe për Vitinë dhe gjithë vendin. Ai ka shprehur ngushëllime të gjithë familjes Musliu dhe të gjithë ata që e kanë njohur Ramadan Musliun.  Fatkeqësisht për shkak të rrethanave të krijuara nga pandemia COVID-19 institucionet komunale nuk mund të mbajnë një mbledhje komemorative.

Kontrolloni gjithashtu

SHFM ,,Maxhun Çekaj’’ pranon pjesën e parë të pajisjeve për shkollë nga MASHT

Komuna e Deçanit në vazhdimësi është duke bërë përpjekje që të krijoj kushte të mira ...