KEK
Fillimi / Lajmet / Musmurati: Qëndrimi i PDK-së për demarkacionin nuk ka ndryshuar
Basri Musmurati

Musmurati: Qëndrimi i PDK-së për demarkacionin nuk ka ndryshuar

Sekretari i Partisë Demokratike të Kosovës, Basri Musmurati, ka deklaruar se PDK-ja ka një qëndrim të vetëm për demarkacionin me Malin e Zi. Ai ka theksuar se njoftimet se ka zëra të ndryshëm në këtë parti  për këtë çështje, janë të pavërteta. Të gjitha këto që janë thënë janë të pavërteta dhe se qëndrimi i Partisë Demokratike të Kosovës për çështjen e demarkacionit me Malin e Zi nuk ka ndryshuar. Nuk kemi biseduar për këtë çështje por kjo çështje duhet të ecë përpara, ka deklaruar sekretari i Partisë Demokratike të Kosovës, Basri Musmurati.

Kontrolloni gjithashtu

Në Ditën e Flamurit, në qytetin e Prizrenit, u inaugurua shtatorja e bronztë e Gjergj Kastriotit- Skënderbeut

Në Ditën e Flamurit, në qytetin e Prizrenit, u inaugurua shtatorja e bronztë e Gjergj Kastriotit- Skënderbeut

Në qytetin e Prizrenit, u inaugurua shtatorja e bronztë e Gjergj Kastriotit- Skënderbeut. Në Ditën ...