Isa Mustafa

Mustafa: Deputetët e LDK-së që nuk e votojnë demarkacionin duhet ta dinë se çka i pret

Kryeministri, Isa Mustafa duke folur për ratifikimin e marrëveshjes së shënimit të vijës kufitare në mes Kosovës dhe Malit të Zi, është shprehur i bindur se kjo marrëveshje do të implementohet në Kuvend. Deputetët e LDK-së do të votojnë pro këtij versioni të marrëveshjes, sepse qëndrimi i Këshillit të Përgjithshëm të  LDK-së dhe kryesisë së kësaj partie është se duhet të përkrahet në përplotëri. Por Mustafa  ka thënë se ata deputetë që vijnë nga partia që ai udhëheqë, në rast të votimit kundër, nuk përfaqësojnë interesat e LDK-së, dhe se me ta do të merren organet e LDK-së më pas.

Kontrolloni gjithashtu

Faton Klinaku: Arrestimi i luftëtarit të lirisë, Dritan Goxhaj është bërë për t’i frikësuar njerëzit që e kundërshtojnë një gjykatë politike

Faton Klinaku, ka deklaruar se Ushtria Çlirimtare e Kosovës nuk mund të quhet ndërmarrje e përbashkët kriminale

Faton Klinaku, ushtrues detyre i kryetarit të OVL-UÇK-së, ka deklaruar se Ushtria Çlirimtare e Kosovës …