Fillimi / Institucionet / N.P.L,,Higjiena” në Deçan ka eliminuar një deponi me mbeturina të përziera anës rrugës që të dërgon në fshatin Hulaj

N.P.L,,Higjiena” në Deçan ka eliminuar një deponi me mbeturina të përziera anës rrugës që të dërgon në fshatin Hulaj

N.P.L,,Higjiena” në Deçan, sot ka eliminuar një deponi me mbeturina të përziera anës rrugës që të dërgon në fshatin Hulaj, deponi kjo e krijuar nga qytetarët. Andaj kompania e Pastrimit ,,Higjena” në Deçan, ju bënë thirrje dhe i lutë qytetarët, që mbeturinat mos t’i hedhin në vende të ndaluara, por në vendet e caktuara për hedhje te mbeturinave.

Ta ruajmë mjedisin të gjithë së bashku.

Mjedis i pastër për jetë të shëndoshë.

Kontrolloni gjithashtu

U përurua Çerdhja e dytë publike e fëmijëve në Qifllak të Vitisë

Në fshatin Qifllak të komunës së Vitisë, është përuruar sot Çerdhja e fëmijëve, e dyta ...