Limak Kosovo
Fillimi / Lajmet / Naim Maloku edhe pse me probleme shëndetësore do t’ i përgjigjet Gjykatës Speciale, madje pa avokat
Naim Maloku edhe pse me probleme shëndetësore do t’ i përgjigjet Gjykatës Speciale, madje pa avokat

Naim Maloku edhe pse me probleme shëndetësore do t’ i përgjigjet Gjykatës Speciale, madje pa avokat

Ish-komandanti i UÇK-së, Naim Maloku, ka bërë të ditur se në dy ditët e ardhshme do të intervistohet nga Gjykata Speciale kundër krerëve të luftës së UÇK-së. Eprori dhe luftëtari i lirisë, Naim Maloku po ashtu ka bërë të ditur se në Hagë, do të përballet i vetëm dhe pa avokat. “Tërë jetën, me mundësitë, dijen dhe aftësitë e mia profesionale dhe pa kurrëfarë interesi personal, jam munduar të jem në shërbim dhe në të mirë të Atdheut. I tillë jam dhe do të mbetem!”. Naim Maloku ka saktësuar se për shkak  të gjendjes së renduar shëndetësore dhe pamundësisë që të udhëtojë për në Hagë, intervistimi do te kryhet ne ambientet e Gjykatës se Qarkut, në Lubjanë.

Kontrolloni gjithashtu

Takimi i radhës në Bruksel në mes të kryeministrit Hoti dhe kryetarit serb Vuçiq do të mbahet më 7 shtator

Takimi i radhës në Bruksel në mes të kryeministrit Hoti dhe kryetarit serb Vuçiq do të mbahet më 7 shtator

Më 7 shtator do të mbahet takimi i radhës në Bruksel mes kryeministrit të Kosovës, ...