kek
MIT
Airport Adem Jashari
Fillimi / Institucionet / Ndërpriten punimet në segmentin e dytë të rrugës Deçan-Plavë, deri në revidimin adekuat të projektit ekzistues    

Ndërpriten punimet në segmentin e dytë të rrugës Deçan-Plavë, deri në revidimin adekuat të projektit ekzistues    

Pas vizitës dy ditore, në segmentin e dytë të rrugës Deçan-Plavë, kryetari i komunës së Deçanit Bashkim Ramosaj, bazuar në vlerësimin e situatës ndërtimore, së bashku me kompaninë ndërtuese dhe kompaninë projektuese, ka marrë vendim që punimet të ndërpriten, deri në revidimin adekuat të projektit ekzistues. Ky projekt duhet dhe ka për të qenë projekt i qëndrueshëm dhe funksional, ka thënë kryetari Ramosaj.

Kontrolloni gjithashtu

Takohen kryetarët e dy komunave, Deçanit dhe Plavës ,rruga Deçan-Plavë cilësohet te jetë projekt shekullorë dhe vepër jetësorë

Kryetari i komunës së Deçanit Bashkim Ramosaj me bashkëpunëtorë dhe zyrtar të Ministrisë së Infrastrukturës, ...