leoni

UCK

Në 15-vjetorin e rënies përkujtohen dëshmorët: Labinot Krasniqi, Elmi Hoti dhe Visar Krasniqi

Në 15-vjetorin e rënies heroike  përkujtohen dëshmorët: Labinot Krasniqi, Elmi Hoti dhe Visar Krasniqi, luftëtarë të Ushtrisë Çlirimtare Kombëtare, të cilët kanë rënë në qershor të vitit 2001 në Betejën e Mateçit. Akademia mbahet më 6 qershor 2016, në orën 17.00, në Amfiteatrin e Shkollës Amerikane, në kompleksin e Pallatit të Rinisë dhe Sporteve në Prishtinë.

Kontrolloni gjithashtu

Zgjim Hyseni: Kurti nuk do të pranojë një koalicion me PDK-në me një rezultat të ulët të votave

Zgjim Hyseni nga PSD, deklaroi se kryeministri Albin Kurti, edhe gjatë kohës kur ishte në …