KEK
Fillimi / Institucionet / Në 27 vjetorin e vrasjes nga forcat serbe që qendër të Deçanit është përkujtuar Dëshmori i Kombit Mentor Tolaj

Në 27 vjetorin e vrasjes nga forcat serbe që qendër të Deçanit është përkujtuar Dëshmori i Kombit Mentor Tolaj

Në 27 vjetorin e vrasjes nga forcat serbe që qendër të Deçanit të enjten është përkujtuar Dëshmori i Kombit Mentor Tolaj. Homazhe kanë ber kryetari i komunës së Deçanit Bashkim Ramosaj, nënkryetari Sami Cacaj, Kol.Abdyl Mushkolja, kryetar komunash, familjarë të Dëshmorëve, invalid e veteran të luftës së UÇK-së dhe shumë qytetarë. Fillimisht homazhet janë bërë në vendlindjen e tij në fshatin Pobërgj, aty ku pushojnë eshtrat e Dëshmorit e më pas tek busti i Dëshmorit në qendër të qytetit të Deçanit që mbanë emrin e Dëshmorit Mentor Tolaj.

Kontrolloni gjithashtu

Në Deçan bëhet trajnimi i stafit teknik të shkollave, për përdorimin e pompave spërkatëse për dezinfektim të shkollave

Zyrtari nga Drejtoria Komunale e Arsimit në komunën e Deçanit Zeqë Malaj, në bashkëpunim më ...