Në Ferizaj prezantohet projekti “Skema e Garancionit për Rinjët”

Këtë të martë në sallën e mbledhjeve të Komunës së Ferizajt, është bërë informimi i projektit “Skema e Garancionit për Rinjët”, projekt ky që është në nivel vendi e që përfitues si pilot projekt është përzgjedhur Komuna e Ferizajt dhe ajo e Mitrovicës. Në këtë takim ka marrë pjesë Selim Marevci nga kabineti i Kryetari i Komunës së Ferizajt, Dashurije Ahmeti udhëheqëse e sektorit të rinisë, si dhe akterë të tjerë komunal. Me këtë rast prezantimin e projektit e ka bërë përfaqësuesja e Ministrisë së Financave, Punës dhe Transfereve dhe përfaqësuesi i Agjencionit të Punësimit të Republikës së Kosovës. Gjithashtu në takim ishte edhe drejtori i Zyrës së Punësimit, përfaqësues të bizneseve, përfaqësues të shoqërisë civile dhe përfaqësues të GIZ.

Kontrolloni gjithashtu

Komiteti për Komunitete në komunën e Vitisë ka mbajtur mbledhjen e 8-të të rregullt

Komiteti për Komunitete në komunën e Vitisë ka mbajtur mbledhjen e 8-të të rregullt. Në …