Në Ferizaj u mbajt sesioni për prezantimin e Politikës për Mbrojtje të Fëmijës

Në ambientet e Kuvendit të Komunës së Ferizajt, nën organizimin e organizatës “Syri i Vizionit” në partneritet me “Save the Children” dhe në bashkëpunim me Ministrinë e Arsimit dhe Drejtorinë e Arsimit në Ferizaj, u mbajt sot sesioni informues për prezantimin e Politikës për Mbrojtje të Fëmijës. Në këtë takim ku morën pjesë drejtorë të shkollave fillore dhe të mesme të ulëta, u prezantuan politikat për mbrojtjen e fëmijëve, gjersa drejtori i Arsimit, Afrim Llabjani shprehu gatishmërinë e përkushtimin e shkollave të Ferizajt në përmbushje të detyrave që dalin nga këto politika.

May be an image of 11 people

Kontrolloni gjithashtu

KFOR-i italian dhuron pajisje teknologjike për SHFMU ’12 Prilli’ në Vërmicë”

Sot, në një ceremoni të veçantë në SHFMU “12 Prilli” në Vërmicë, një donacion i …