Limak Kosovo
Fillimi / Lajmet / Në fokusin e pandemisë globale të coronavirusit, qyteti kinez i Wuhanit ka festuar publikisht Vitin e Ri
Në fokusin e pandemisë globale të coronavirusit, qyteti kinez i Wuhanit ka festuar publikisht Vitin e Ri

Në fokusin e pandemisë globale të coronavirusit, qyteti kinez i Wuhanit ka festuar publikisht Vitin e Ri

Në fokusin e pandemisë globale të coronavirusit, qyteti kinez i Wuhanit nuk ka humbur manifestimin publik të Vitit të Ri. Mijëra banorë të këtij qyteti e mirëpritën në rrugë vitin 2021. Një vit më parë, filloi një pandemi në këtë qytet me miliona banorë, që goditi rëndë gjithë botën. Autoritetet kineze kanë arritur të vendosin pandeminë nën kontroll me masa jashtëzakonisht kufizuese në Wuhan dhe pjesën tjetër të vendit. Ndërkohë, situata është normalizuar dukshëm dhe një numër shumë i vogël i njerëzve të infektuar me coronavirus janë regjistruar në këtë vend. Banorët e Wuhanit që vendosën të bashkohen me publikun në prag të Vitit të Ri thanë se ishin të kujdesshëm por nuk shqetësoheshin për praninë e një numri të madh njerëzish në rrugë, raporton reuters. Ndryshe nga Wuhani, shumë qytete në Kinë dhe rreth botës nuk kishin mbajtur  mbrëmje publike për Vitit e Ri.

Kontrolloni gjithashtu

Parlamenti Evropian: Pavarësia e Kosovës është e pakthyeshme, njohja nga të gjitha shtetet e BE-së do të ishte në dobishme

Parlamenti Evropian: Pavarësia e Kosovës është e pakthyeshme, njohja nga të gjitha shtetet e BE-së do të ishte në dobi të paqes

Me 50 vota për, dhjetë kundër dhe nëntë abstenime, Komisioni për politikë të jashtme i ...