KEK
Fillimi / Njoftime / Në Institutin Albanologjik të Prishtinës organizohet konferenca shkencore ndërkombëtare “Kosova – rruga drejt lirisë”
Në Institutin Albanologjik të Prishtinës organizohet konferenca shkencore ndërkombëtare “Kosova – rruga drejt lirisë”

Në Institutin Albanologjik të Prishtinës organizohet konferenca shkencore ndërkombëtare “Kosova – rruga drejt lirisë”

Në 20 vjetorin e çlirimit të Kosovës në Institutin Albanologjik të Prishtinës organizohet konferencë shkencore ndërkombëtare “Kosova – rruga drejt lirisë”. Konferenca mbahet me 11 qershor 2019, ndërsa punimet e saj hapën në orën 9:30 me fjalën hyrëse të drejtorit të Institutit të Historisë, Sabit Syla. Fjalë përshëndetëse do të mbajnë kryetari i Kosovës Hashim Thaçi, kryeministri i vendit Ramush Haradinaj, ministri i Arsimit Shyqyri Bytyqi, kryetari i BDI-së Ali Ahmeti dhe drejtori Instituttit të Trashëgimisë Shpirtërore Kulturore Shqiptare Skënder Asani. Pastaj do të paraqitën 31 kumtesa për mes dy seancave.

Kontrolloni gjithashtu

Ka ndërruar jetë pas një sëmundje të rënd veterani i UÇK-së, Hesat Bajram Duga nga Bregu i Zi i Lypjanit

Ka ndërruar jetë pas një sëmundje të rënd veterani i UÇK-së, Hesat Bajram Duga nga Bregu i Zi i Lypjanit

Ka vdekur veterani i UÇK-së, Hesat Bajram Duga. Ai ka ndërruar jetë me 19 tetor ...