Fillimi / Lajmet / Në Klinikën e Gjinekologjisë të QKUK-së gjatë periudhës së pandemisë në vitin 2020 kanë lindur 6713 foshnje
Në Klinikën e Gjinekologjisë të QKUK-së gjatë periudhës së pandemisë në vitin 2020 kanë lindur 6713 foshnje

Në Klinikën e Gjinekologjisë të QKUK-së gjatë periudhës së pandemisë në vitin 2020 kanë lindur 6713 foshnje

Që nga 15 marsi kur edhe ka filluar pandemia e deri më tani në Klinikën e Gjinekologjisë kanë lindur 6713 foshnje. Virusi e ka shkaktuar vështirësi edhe shtetet më të avancuara me sistem shëndetësorë. Ky virus ka shkaktuar vështirësi edhe në Kosovë për “gardianët” e shtatzënave në Klinikën e Gjinekologjisë. Drejtori i kësaj klinike, Jakup Ismajli  thotë se me paraqitjen e pandemisë kanë nda një repart COVID-19, i dedikuar për përfundimin e lindjeve, qoftë i lindjeve me prerja cezariane apo lindjeve normale.

Kontrolloni gjithashtu

Parlamenti Evropian: Pavarësia e Kosovës është e pakthyeshme, njohja nga të gjitha shtetet e BE-së do të ishte në dobishme

Parlamenti Evropian: Pavarësia e Kosovës është e pakthyeshme, njohja nga të gjitha shtetet e BE-së do të ishte në dobi të paqes

Me 50 vota për, dhjetë kundër dhe nëntë abstenime, Komisioni për politikë të jashtme i ...