Fondi i Kursimeve Pensionale njofton kontribuesit që nuk kanë aplikuar ende për tërheqjen e 10% se mund të aplikojnë deri më 6 prill

Në Komisionin për Ekonomi, nuk ka kaluar aprovimi për shqyrtimin e tërheqjes së mjeteve të Trustit

Aprovimi për shqyrtimin e tërheqjes së mjeteve të Trustit, ka dështuar të kalojë në Komisionin për Ekonomi e Financa or, pavarësisht kësaj, ligji do të dërgohet në Kuvend. Sot në Prishtinë të mbahet një protestë pro tërheqjes së parave të Trustit. Mbështetje protestës i ka dhënë edhe AAK. Deputeti i kësaj partie, Pak Lekaj, në një prononcim për Gazeta Blic, ka thënë se Grupi Parlamentar është takuar me organizatorët e protestës. Protesta e qytetarëve është një e drejtë e tyre të cilën kosovarët do ta shfrytëzojnë ditën e enjte për të reaguar në lidhje me tërheqjen e Trustit. Ne si Grup Parlamentar i AAK-së kemi takuar përfaqësues nga Grupi organizator i Protestës mbi tërheqjen e 30% të Trustit, dhe pa dyshim që i kemi ofruar mbështetjen tonë”, tha ai për Gazeta Blic. Lekaj vlerëson se protesta është paqësore dhe se ideja është që tu bëhet thirrje deputetëve që ta votojnë Projektligjin për tërheqjen e Trustit.

Kontrolloni gjithashtu

Bamieh

Maria Bamieh: Në vend se të urohesha për paraqitje e provave të korrupsionit në EULEX, më larguan nga puna

Ish prokurorja e EULEX-it që paraqiti provat e korrupsionit në këtë mision e nga ku …