vipa
driloni com
Fillimi / Lajmet / Në komisonin parlamentar sot diskutohet për gjendjen e trashëgimisë kulturore në Kosovë
Në komisonin parlamentar sot diskutohet për gjendjen e trashëgimisë kulturore në Kosovë

Në komisonin parlamentar sot diskutohet për gjendjen e trashëgimisë kulturore në Kosovë

Sot mbahet mbledhja e Komisionit për Arsim, Shkencë, Teknologji, Kulturë, Rini, Sporte, Inovacion dhe Ndërmarrësi. Në këtë mbledhje do të diskutohet për gjendjen e trashëgimisë kulturore të Kosovës. Mbledhja mbahet në ora 10:00.

Kontrolloni gjithashtu

Daniel Serwer

Server: Nëse ka ndarje Kosova do të mundet të bashkohet me Shqipërinë ose me pjesën shqiptare të Maqedonisë

Daniel Serwer, profesor në Universitetin, John Hopkins në Uashington në një intervistë për Radion Evropa ...