KEK
Fillimi / Lajmet / Në Kuvendin e Kosovës shqyrtohet në lexim të dytë Projektligji për parandalimin dhe luftimin e pandemisë
Në Kuvendin e Kosovës shqyrtohet në lexim të dytë Projektligji për parandalimin dhe luftimin e pandemisë

Në Kuvendin e Kosovës shqyrtohet në lexim të dytë Projektligji për parandalimin dhe luftimin e pandemisë

Kuvendi i Kosovës mblidhet sot për të shqyrtuar në lexim të dytë Projektligjin për parandalimin dhe luftimin e pandemisë COVID-19 në territorin e Republikës së Kosovës dhe shqyrtimin e parë të Projektligjit nr.07/L-016 për Rimëkëmbjen Ekonomike – COVID-19. Po ashtu në këtë seancë, deputetët pritet të formojnë Komisionin Hetimor Parlamentar mbi procesin e licencimit, operimit, mbikëqyrjes dhe aplikimit për lejet e hidrocentraleve në Republikën e Kosovës.

Kontrolloni gjithashtu

Kryetari i Nisma-s, Fatmir Limaj, thotë se nuk ka ndonjë problem serioz në koalicionin aktual qeverisës

Kryetari i Nisma-s, Fatmir Limaj, thotë se nuk ka ndonjë problem serioz në koalicionin aktual qeverisës

Kryetari i Nisma Socialdemokrate, Fatmir Limaj, ka thënë se nuk ka ndonjë problem serioz në ...