KEK
Fillimi / Institucionet / Në qeverisjen e Kryetarit Ramosaj, fjala e dhënë është premtim i mbajtur

Në qeverisjen e Kryetarit Ramosaj, fjala e dhënë është premtim i mbajtur

Komuna e Deçanit po vazhdon me realizimin e projekteve të shumta të cilat kanë ndikim në lehtësimin e jetës së qytetarëve të sajë. Një ndër to është edhe ai i cili po realizohet në fshatin Irzniq, në hapja e kanaleve kryesore të ujitjes, ku tokat e tyre bujqësore fermerët do ti ujisin sipas nevojave të tyre.

Me këtë rast zyrtarët komunal të Deçanit kanë thënë se, përkushtimi për fermerët tonë është dhe do të mbetet zotim i yni.

Kontrolloni gjithashtu

KOMUNA E RAHOVECIT MIRATON BUXHETIN PËR VITIN 2022

Kuvendi Komunal në Rahovec mbajti mbledhjen e radhës, nën kryesimin e kryesuesit z.Afrim Dina dhe ...