mbpzhr 2018
akp deri me 23 janar
valamobile
Fillimi / Lajmet / Në shënim të 20-vjetorit të rënies heroike nesër me 15 shtator 2018 do të nderohet dëshmori atdheut Beqir Limani
Në shënim të 20-vjetorit të rënies heroike nesër me 15 shtator 2018 do të nderohet dëshmori atdheut Beqir Limani

Në shënim të 20-vjetorit të rënies heroike nesër me 15 shtator 2018 do të nderohet dëshmori atdheut Beqir Limani

Nën organizimin e Institutit të Trashëgimisë Kulturore e Shpirtërore të Shqiptarëve në Shkup si dhe nën përkujdesjen e ish-Komandantit të Përgjithshëm të Ushtrisë Çlirimtare Kombëtare, Ali Ahmetit do të mbahet Akademi përkujtimore në shënim të 20-vjetorit të rënies heroike të dëshmorit të atdheut Beqir Limani me moton “DREJT AMANETIT TË BACËS BEQË”. Nderim-përkujtimi tek vend-përjetësia e tij në fshatin Kollarë të Kërçovës do të bëhet më 15 shtator duke filluar nga ora 13:00. Shpalosja e pllakës përkujtimore tek vend-përjetësia e tij do të bëhet në ora 15:00, Ndërsa më datën 18 shtator 2018 mbahet Akademi përkujtimore në sheshin “Gjergj Kastrioti Skënderbeu” në Shkup duke filluar në ora 17:00.

Kontrolloni gjithashtu

Haradinaj: Kam kërkuar nga ata që e bëjnë ligjin me e ulë vetëm një pagë, atë të kryeministrit dhe sektorëve tjerë t'u rriten

Haradinaj: Kam kërkuar nga ata që e bëjnë ligjin me e ulë vetëm një pagë, atë të kryeministrit dhe sektorëve tjerë t’u rriten

Ramush Haradinaj ka folur për grevën në shëndetësi, gjatë një takimi që ka pasur në ...