Në vitin 2023 në komunën e Ferizajt, u ndanë afro 2 milionë euro për bamirësi

Në vitin 2023, në komunën e Ferizaj u ndërtuan dhe u ndanë për familjet nevojtare 31 shtëpi/banesa, në bashkëpunimin mes Komunës së Ferizajt, përfaqësuar nga Koordinatori për Çështje Sociale, Agon Zhinipotoku, kryehumanistit të Kosovës, Halil Kastrati dhe shoqatës së udhëhequr prej tij “Jetimat e Ballkanit”, qindra biznesmenëve ferizajas, të cilët si çdo herë shpërfaqën shpirtin solidar e vlerat më të larta humane, pa lënë anash edhe faktin se gjatë vitit që shkoi, afro 1 milionë euro u grumbulluan nga bizneset e qytetarët ferizajas në ndihmë shëndetësore rasteve të rënda, për të cilët kërkohej trajtim urgjent jashtë vendit. Mbledhur së bashku, për shtëpi/banesa e për trajtimin e rasteve më të rënda shëndetësore jashtë vendit, në vitin 2023, u ndanë afro 2 milionë euro për këtë qëllim. Krenarë e falënderues me bashkëqytetarët e mi, me bizneset ferizajase, me miqtë me shpirtin e tyre solidarë, që ishin e janë dora e ngrohtë e kujdesit e ndihmës për nevojtarët është shprehur kryetari i komunës së Ferizajt Agim Aliu.

May be an image of indoors and living room

Kontrolloni gjithashtu

Komiteti për Familjet e Dëshmorëve, Invalidëve dhe Veteranëve të UÇK-së  dhe Martirëve të luftës në komunën e Malishevës mbajti mbledhjen e tretë të rregullt

Komiteti për Familjet e Dëshmorëve, Invalidëve dhe Veteranëve të UÇK-së  dhe Martirëve të luftës në …