MIT KS
Fillimi / Njoftime / Nesër hapet ekspozita kushtuar heronjve të kombit Rexhep Rexhepi dhe Beqir Rexhepi në 22 vjetorin e rënies heroike të tyre
Nesër hapet ekspozita kushtuar heronjve të kombit Rexhep Rexhepi dhe Beqir Rexhepi në 22 vjetorin e rënies së tyre

Nesër hapet ekspozita kushtuar heronjve të kombit Rexhep Rexhepi dhe Beqir Rexhepi në 22 vjetorin e rënies heroike të tyre

Më rastin e 22 vjetorit të Betejës së Parë në Likoshan – Qirez, më 28 shkurt – 1 mars 1998, ndërmjet njësiteve të Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës, në njërën anë dhe të policisë kriminale serbe, në anën tjetër, ftoheni të merri pjesë në ceremoninë e hapjes së ekspozitës të studentëve të Fakultetit të Arteve, kushtuar heronjve të parë të UÇK-së Beqir e Rexhep Rexhepi. Ceremonia organizohet në Ekspozita në Muzeun Kombëtar të Kosovës më 26 shkurt 2020 duke filluar në orën 19:00. Ardhja juaj nderon heronjtë dhe gjakun e derdhur për lirinë e atdheut!

Kontrolloni gjithashtu

Ndahet nga jeta veterani i luftës së UÇK-së, Bashkim Isufi nga Klina e Poshtme e Skenderajt

Ndahet nga jeta veterani i luftës së UÇK-së, Bashkim Isufi nga Klina e Poshtme e Skenderajt

Është ndarë nga jeta veterani i luftës së UÇK-së, Bashkim Isufi nga Klina e Poshtme ...