Nesër në Pallatin e Rinisë në Prishtinë mbahet mbrëmja e madhe sportive e bamirësisë

Nesër në Pallatin e Rinisë në Prishtinë mbahet mbrëmja e madhe sportive e bamirësisë

Nesër në Prishtinë pritet të  mbahet mbrëmja e madhe sportive  e  bamirësisë  që do të zhvillohet në Pallatin e Rinisë. Qëllimi i kësaj mbrëmje është që të mblidhen sa më shumë të holla nga afaristët si dhe nga shitja e biletave dhe të njëjtat ti dedikohen fëmijëve  të sëmurë si dhe atyre jetimëve. Poashtu në ora 18:00 po në të njëjtin lokal do të zhvillohet edhe peshimi zyrtar ku do jenë të gjithë luftëtarët.

Kontrolloni gjithashtu

Albin Kurti: Komunitetet janë pasuri për Kosovën, i dimë sfidat që ekzistojnë për bashkëqytetarët tonë romë, ashkali dhe egjiptianë

Kryeministri i Kosovës dhe kryetar i Vetëvendosjes, Albin Kurti, sfidon dhe përçmon opozitën për zgjedhjet e ardhshme

Kryeministri i Kosovës dhe kryetar i Vetëvendosjes, Albin Kurti, sfidon opozitën për zgjedhjet e ardhshme. …