valamobile
kek
Airport Adem Jashari
MIT
mbpzhr grante
Fillimi / Lajmet / Nga viti 2019 Universiteti i Prishtinës “Hasan Prishtina”, do të bëhet me softuerin antiplagjiaturë
Universiteti i Prishtinës “Hasan Prishtina” organizon sot ceremoninë solemne të promovimit të doktorëve të shkencës

Nga viti 2019 Universiteti i Prishtinës “Hasan Prishtina”, do të bëhet me softuerin antiplagjiaturë

Universiteti i Prishtinës shumë shpejt do të bëhet me softuerin antiplagjiaturë. Ky sistem do të mundësojë identifikimin e plagjiaturës në temat e diplomës të mbrojtura në këtë universitet. Përmes një përgjigjeje me shkrim Rektorati i UP-së e ka konfirmuar  se softueri pritet të jetë funksional nga viti i ardhshëm. Në këtë sistem do të futen temat e të gjitha niveleve. “Ju njoftojmë se Universiteti i Prishtinës “Hasan Prishtina” është në fazën finale të specifikimit të kritereve teknike për softuerin antiplagjiaturë. Menaxhmenti i Universitetit beson se ky softuer do të jetë funksional gjatë vitit kalendarik 2019”, thuhet në përgjigjen e Rektoratit. Ky institucion ka bërë të ditur se shuma e përgjithshme e projektit për këtë sistem është përafërsisht 50.000 euro.

Kontrolloni gjithashtu

Lumezi në konferencën e kryetarëve të gjykatave supreme dhe prokurorëve të përgjithshëm në Mal të Zi

Lumezi në konferencën e kryetarëve të gjykatave supreme dhe prokurorëve të përgjithshëm në Mal të Zi

Kryeprokurori i Shtetit, Aleksandër Lumezi, është duke marrë pjesë në konferencën me karakter ndërkombëtar të ...